Weather data OK.
Valencia
30 °C
Weather details

Route

 

Voor de gebruikers van navigatie systemen, de coördinaten zijn: N 39.66990 W 000.52673.

Let wel op: de toegangsweg naar het huis vanaf de CV 333 zoals die op de bestaande systemen staat is afgesloten. Er is een nieuwe toegang via de rotonde bij km 11, rechtsaf de ventweg op en verder hoofdzakelijk rechts aanhouden.

 

Grotere kaart weergeven

 

Met de auto vanaf het vliegveld van Valencia:

Volg bij het verlaten van de parkeerplaats van het vliegveld de richting Castellón, Barcelona, dit is de linkerbaan.
Na een paar kilometer moet u rechtsaf, richting Castellón, de snelweg oprijden.
Blijf richting Castellón/Barcelona volgen en neem de afslag Bétera, Burjassot (afslag 321). Bij de rotonde ¾ rond, richting Bétera. Bij de volgende rotonde ½ rond richting Bétera. Dit is de CV 6044.
Lees verder bij het sterretje.

Komende met de auto vanuit het Noorden (Barcelona)

Volg de E15 richting Alicante en verlaat deze snelweg bij de afslag Bétera, Burjassot (afslag 321). Bij de rotonde rechtsaf, richting Bétera. Dit is de CV 6044.
Lees verder bij het sterretje.

*

Blijf deze weg volgen. Na ongeveer 4 kilometer komt u bij het dorp Bétera. Blijf de doorgaande weg volgen (er zijn enkele stoplichten). Waar u het dorp weer uitrijdt komt u bij een rotonde. Ga daar ½ rond (= rechtdoor). Na 300 meter linksaf richting Segorbe, Olocau. Dit is de CV 333. Blijf deze weg volgen. U rijdt langs een militaire basis en langs diverse urbanisaties zoals Porta Coeli en Pedralvilla, waar er een benzinepomp is. Blijf richting Olocau volgen totdat u voorbij km. 10 bij een rotonde komt (dit is de 6e rotonde). Hier moet u rechtsaf richting La Lloma (dit is een woonwijk). Als u van de rotonde afdraait moet u rechts de ventweg blijven volgen. Aan het einde van de ventweg met de bocht naar links en direct daarna, bij de groene containers, de eerste weg rechts (= Carrer de Tristan, een zandweg: snelheid max. 20 km.). Aan het einde van deze weg linksaf (is Carrer Serra Calderona) en na ongeveer 20 meter weer rechtsaf (= betonnen weg van matige kwaliteit). Volg deze weg ongeveer 400 meter tot het einde. Hier en daar heeft de weg een redelijk stijgingspercentage. Aan het einde van de weg splitst deze zich. Volg de weg rechts.

Als de poort van het erf dicht is, s.v.p. claxonneren. De poort wordt opengemaakt. Als hij al open is kunt u zo doorrijden tot voor het huis en het gastenverblijf.

kaart

 

 

Copyright © 2024 Huis in Valencia. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.